Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

ΕΙΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ



Θεσσαλονίκη 23-5-2018
Η Αίθουσα στο αυτόφωρο ήταν ασφυκτικά γεμάτη τα κόπρανα του Χίτλερ περάσαν κάνοντας τους ανήξερους παρατηρητές.
Οι κότες καθισμένες στο εδώλιο του κατηγορουμένου όχι για να υπερασπίσουν την επιλογή τους αλλά να πέσουν στα 4 


Αποτέλεσμα εικόνας για επίθεση στον μπουταρη
Φυσικά ο διμοιρίτης τους με το πράσινο μπλουζάκι ως γνήσιο θρασύδειλο υπάνθρωπο κάθαρμα δεν ήρθε στην αίθουσα να υποστηρίξει τα εκτελεστικά όργανα της ομάδας κρούσης του .Αποτέλεσμα εικόνας για επίθεση στον  μπουταρη
Ο κουραδόμαγκας η ντροπή του Πόντου και της Προσφυγιάς που πήγε να σκοτώσει τον Δήμαρχο με πλάγιο λάκτισμα   είπε με δάκρυα στα μάτια: 
«Μόλις ο κόσμος άρχισε να κινείται εναντίον του, παρασύρθηκα και εγώ». Εκτός από τον Γιάννη Μπουτάρη ο 20 χρόνος ζήτησε συγγνώμη και από τον πατέρα του, για όσα έκανε: «Κατάλαβα το λάθος μου και αμέσως μετά είχα ντραπεί. Ήταν λάθος που δεν ζήτησα εκείνη την ώρα συγγνώμη από τον κ. Μπουτάρη. Θέλω να ζητήσω τώρα συγγνώμη από τον δήμαρχο και από τον πατέρα μου»
 Ο κουραδόμαγκας που θα σκότωνε τον Δήμαρχο με πλάγιο λάκτισμα αντί να υπερασπίσει την πράξη του όπως κάνουν οι Άντρες τα έκανε στα βρακιά του.
Τα υπάνθρωπα ναζιστικά σκουπίδια δήλωσαν ότι παρασύρθηκαν.
Τα κόπρανα του Χίτλερ οι κουραδόμαγκες  του πληκτρολογίου  όταν βρίσκονται απέναντι στην δικαιοσύνη πρέπει να φοράνε πάνες γιατί λερώνουν τα βρακιά τους .



Σχετική εικόνα
Καθόμουν στο πάρκο με την κοπέλα μου. Είδα κόσμο να βαράει και πήγα και εγώ. Δεν ήξερα καν ποιος είναι. Προσπάθησα να τον χτυπήσω με την μπλούζα και μετά χτύπησα το αυτοκίνητο για να κάνω ζημιά στην πόρτα. Παρασύρθηκα από το πλήθος».
Ντροπή της Προσφυγιάς.

Ο δεύτερος 20χρονος ζήτησε συγγνώμη από τον δήμαρχο, λέγοντας: «Παρασύρθηκα και έσπασα το τζάμι. Νιώθω μετανιωμένος και ζητάω συγγνώμη. Δεν τον χτύπησα, τον ακολούθησα μαζί με το πλήθος»
Κουραδόμαγκας ναζί Υπάνθρωπος 

εδώ βλέπουμε τους κουραδόμαγκες που εχθές κλαίγανε 
Κανένα έλεος στους υπάνθρωπους Ναζί 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου