Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη 15-1-2018
Μια από τις Αρχές του κυανόλευκου τμήματος είναι η μη χρησιμοποίηση των τεχνικών του judo από μικρούς και ενήλικες αθλητές σε συμπλοκές και καυγάδες.
Η εντολή της ομάδας μας, είναι, οι αθλητές μας να αποφεύγουν δυσάρεστες καταστάσεις γιατί είναι αθλητές και όχι τραμπούκοι.
Για την μητέρα που την διακρίνει, το σπινθηροβόλο βλέμμα της αγελάδας,  η εφαρμογή τεχνικών τζούντο του γιου της σε αλλά παιδιά σε συμπλοκές και καβγάδες  δεν έχει τόση σημασία γι'αυτήν. Άρα ενθαρρύνει αυτή την επιθετική συμπεριφορά του.
Λυπούμαστε που αποβάλουμε τους μικρούς αθλητές από το τμήμα μας γιατί δεν είναι δυνατό εμείς να οριοθετούμε μέσω της εκπαίδευσης στο judo τα παιδιά της εδώ και 3 χρόνια ενώ αυτή, λόγο ολικής ανικανότητας, να σπάει τα όρια που τα βάζαμε, γιατί, δεν έχει τόση σημασία για την ίδια η εφαρμογή τεχνικών τζούντο από τα παιδιά της, εκτός προπόνησης, σε άλλα παιδιά. 
Θα φέρει την αποκλειστική ευθύνη για οποιοδήποτε συμβή. Το κυανόλευκο τμήμα δεν φέρει καμιά ευθύνη γιατί απέβαλε τα παιδιά της και απομάκρυνε την ίδια.
Επιφυλάσσετε να κάνει αναφορά σε Εισαγγελέα ανηλίκων για την ενθάρρυνση των επιθετικών αντικοινωνικών συμπεριφορών.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου