Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Στην Μάχη Ξανά

Θεσσαλονίκη 13-1-2018
Ο καπετάν Καφές αντάρτης στα βουνά της Μαγνησίας, τρίζουν τα κόκαλα των χιλιάδων Αγωνιστών,  επέστρεψε στον θρόνο του βασιλείου της Ε.Ο.Τζούντο μετά από δικαστική απόφαση.
Σε λίγες ημέρες θα απολαύσουμε το Εθνικό μας σπορ αυτό των κυβιστήσεων από τους  συνήθεις κατ"επάγγελμα οσφυοκάμπτες  να δηλώνουν την υποταγή τους στην αυτή μεγαλειότητα του θρόνου και στην ιερά φαμίλια που τον στηρίζει.
Η προηγούμενη προσωρινή διοίκηση της Ε.Ο.Τζούντο Σουφλέρη-Καπαρού έκανε δεχτή την πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Σ Ηρακλής ώστε τα μέλη των Θεραπευτικών προγραμμάτων να εκδίδουν δελτίο αθλητή χωρίς την καταβολή του παράβολου των 10 ευρώ στην Ομοσπονδία .
Η πρώτη μάχη θα δοθεί ώστε αυτή η απόφαση να ισχύσει και να μη την ανατρέψει 
η διοίκηση Καφενταράκη.
Η προηγούμενη προσωρινή διοίκηση της Ε.Ο Τζούντο Σουφλέρη-Καπαρού έκανε δεχτή την πρόταση του Δ.Σ του Γ.Σ Ηρακλής να διοργάνωση στο πλαίσιο των 110 χρόνων του Ηρακλή και των 35 χρόνων του ΚΕ.ΘΕ.Α το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων. 
Η προηγούμενη προσωρινή διοίκηση της Ε.Ο.Τζούντο Σουφλέρη-Καπαρού έκανε δεχτή την πρόταση του Δ.Σ του Γ.Σ Ηρακλής ώστε να μη καταβάλουν το παράβολο των 10 ευρώ οι Αθλητές του Γ.Σ Ηρακλής από τα Θεραπευτικά Προγράμματα στις διοργανώσεις της Ομοσπονδίας.
Δεν θα επιτρέψουμε να παρθεί πίσω ούτε ένα από αυτά που επικύρωσε η προηγούμενη προσωρινή διοίκηση.
Και να μη τολμήσει κανένας κουμπάρος του Προέδρου, να βάλει ξανά εμπόδιο στην συμμετοχή 
αθλητών του Ηρακλή όπως στα Γιάννενα το 2015
 γιατί τώρα ο Γ.Σ Ηρακλής έχει Διοικητικό Συμβούλιο και το κυριότερο 
έχει Φιλάθλους και Οπαδούς .
Αυγερινός Μαϊστρέλλης
Μέλος του Δ.Σ Ηρακλής 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου