Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

ΚΟΙΝΟ ΠΕΡΊ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΊ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Θεσσαλονίκη 22/12/2017




















Αν ανοίξουμε ένα λεξικό για να δούμε τι σημαίνει το “κοινό περί δικαίου αίσθημα” θα διαβάσουμε ότι είναι: σύνολο κανόνων γραπτών ή άγραφων που ρυθμίζουν την κοινωνική ζωή, τις σχέσεις μεταξύ ιδιωτών, καθώς και μεταξύ ιδιωτών και κράτους. Αυτό δηλαδή που είναι σύμφωνο με τις αρχές της ηθικής και της δικαιοσύνης.

 Δυστυχώς, οι δύο αποφάσεις στις 7/12/2016 που άσκησε  έφεση κατά τις αθωωτικής απόφασης  ο Εισαγγελέας  αλλά αυτή του Α τριμελούς που παρά την Εισήγηση του δημόσιου κατήγορου να κηρυχθεί ένοχος ο κατηγορούμενος  τον κήρυξαν αθώο, ανοίγοντας και τυπικά την Κερκόπορτα των υπεξαιρέσεων ακόμα και κατά την διάρκεια που τρέχει κάποιο  Ευρωπαϊκό πρόγραμμα.
Όσοι  διαχειρίζεστε σήμερα  Ευρωπαϊκά Προγράμματα μέσω επί κοινών λογαριασμών  μπορείτε να καλύψετε  τα προσωπικά σας έξοδα.
  Τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης δεν θα σας καταδικάσουν για υπεξαίρεση γιατί υπάρχει δεδικασμένο 
 Αποφάσεις του Β μονομελούς 7-12-2016 και του Α τριμελούς 19-12-2017.
Υπόθεση αρ 11
Υπάρχει μια πάγια νομολογία του Αρείου Πάγου για τους επί κοινούς λογαριασμούς που με αυτή απαλλάσσεστε  ποινικά. 
Μπορείτε να έχετε νομική υποστήριξη από τον αγωνιστή του κινήματος το δράμα του κάθε οπορτουνιστή  δεν πληρώνω γνωστού ποινικολόγου που μπορεί να σας απαλλάξει προβάλλοντας ως επιχείρημα την νομολογία.


Αν κάποιος τολμήσει  να σας κάνει καταγγελία  να του κάνετε μήνυση για συκοφαντική  δυσφήμιση υπάρχει πιθανότητα να καταδικαστεί.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΌ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΊΚΑΙΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΊ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ  ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 
Αυγερινός Μαϊστρέλλης 
Υ.Γ είχα την τιμή να καταγγείλω την πράξη στους Δημόσιους κατήγορους Εισαγγελείς που του άσκησαν την ποινική του δίωξη και την έφεση στην πρώτη αθωωτική απόφαση είχα την τιμή να ήμουν Μάρτυρας Κατηγορίας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου