Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ

Θεσσαλονίκη 26-6-2017
Μέσα σε κλίμα αθλητικού πολιτισμού και ευγενούς άμιλλας ολοκληρώθηκαν  οι  Διεθνείς φιλικοί αγώνες  Τζούντο ΙΘΑΚΗ 2017 MATSUURA CUP.
Το τεχνικό επίπεδο των Αγώνων ήταν εκπληκτικό με πολύ μεγάλα ποιοτικά χαρακτηριστικά
Γεγονός που άρεσε στους συμμετέχοντες αφήνοντας μια μεγάλη παρακαταθήκη για τις μελλοντικές μας διοργανώσεις.
Όταν οι αθλητές και οι αθλήτριες μαζί με τους προπονητές τους φεύγουν από την διοργάνωση χαρούμενοι και χαμογελαστοί τότε πετύχαμε τον στόχο και τον σκοπό μας 

Σήμερα  είναι η Παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών οι ιδεοληψίες όπως
( σκληρά και μαλακά ) λες και υπάρχει μαλακός και σκληρός θάνατος
(χώροι ασφαλούς χρήσης) δηλαδή να το διακινούν τον θάνατο στις φλέβες των εξαρτημένων με ασφάλεια.
Ο στόχος  των εξουσιαστών  είναι να περάσει η εμπορία από τα χέρια των
 (Βαρώνων λαθρέμπορων)στα χέρια επιχειρηματικών ομίλων η συνταγή είναι παλιά.
 Το Pervitin  ήταν το ναρκωτικό του Λαού στην Χιτλερική Γερμανία.
Και ο  Χίτλερ τους έκανε καθημερινή και μάλιστα ενέσιμη χρήση της μεθαμφεταμίνης, προκειμένου να διατηρείται “σπινταριστός”, δηλαδή σε αφύσικη εγρήγορση.

Οι Αθλητές μας από το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ και ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ κατέκτησαν με τα χρώματα του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 4 ΧΡΥΣΑ  9 ΑΣΗΜΈΝΙΑ 8 ΧΑΛΚΙΝΑ.
Αυτό για όλους εμάς αποτελεί  την καλύτερη απάντηση στις ιδεοληψίες για την ψεύτικη και υποκριτική στάση όλων αυτών που θέλουν ελεύθερη την χρήση των αναβολικών και των ναρκωτικών 
Γιατί εμείς θέλουμε μια κοινωνία ελεύθερη από τα ναρκωτικά και έναν καθαρό αθλητισμό ελεύθερο από τα αναβολικά.
Τα παιδιά του πολέμου από την Συρία που εκπαιδεύτηκαν στο Τζούντο  στο dojo μας ή στο κέντρο φιλοξενίας στα Λαγγαδίκια και αγωνίστηκαν με τα χρώματα του Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ 
κατέκτησαν 3 χρυσά  1 ασημένιο και 1 χάλκινο μετάλλιο αυτό μας κάνει πολύ περήφανους
γιατί στην πράξη βαδίζουμε στον δρόμο που χάραξε ο πατέρας του αθλήματος  μας ο JIGORO KANO ήταν ο πρώτος Ιάπωνας που δέχτηκε να διδάξει το judo σε μετανάστες και σε γυναίκες στην ΙΑΠΩΝΙΑ   στα τέλη του 19 ου αιώνα αρχές του 20 ου.

Κορυφαία Αθλήτρια του ΗΡΑΚΛΗ μας ήταν σε αυτή την αθλητική διοργάνωση η 
Αρτεμις Μαϊστρέλλη που στα 15 χρόνια της νίκησε αθλήτριες μεγαλύτερες σε ηλικία στην κατηγορία όπεν γυναικών όλες με ippon κατακτώντας την Πρώτη Θέση στην κατηγορία.

Η παρουσία και η στήριξη μελών του ΔΣ  Συλλόγου Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ στην Διοργάνωση η παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης  κυρίου Γιώργου Δημαρέλου  για δεύτερη φορά σε διοργάνωση μας είναι μια απο τίς καλύτερες παρακαταθήκες για το μέλλον των διοργανώσεων  μας.
Ευχαριστούμε πολύ τους Εθελοντές μας σε επόμενες αναρτήσεις μας θα κάνουμε εκτενή αναφορά για τους Εθελοντές μας όπως και για τις ομάδες ή τούς μεμονωμένους Αθλητές που πήραν μέρος στους ΔΙΕΘΝΕΊΣ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΆ 
















                      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου