Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΟΥΤΕ ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗ ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΓΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ

Θεσσαλονίκη 30-5-2017


 Σύμφωνα με έγγραφο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τζούντο έχουν χορηγηθεί στρώματα και Τζουντόκι μεγάλης χρηματικής αξίας στην Ελληνική Ομοσπονδία, αθλητικό υλικό το οποίο δεν είναι καταγεγραμμένο και δεν υπάρχει ως περιουσιακό στοιχείο.

 Η Ομοσπονδία του Τζούντο πλήρωνε 650 ευρώ μηνιαίως για χρήση αίθουσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ) με το πρόσχημα εκγύμνασης κλιμακίου της εθνικής ομάδας του αθλήματος. Την αίθουσα χρησιμοποιούσε ο σύλλογος "Ολυμπιονίκης Ρέντη" της οικογένειας Ηλιάδη.

Δόθηκε άδεια για να αγωνιστεί με τα χρώματα όποιας χώρας επιθυμεί ο αθλητής Μουστόπουλος (για την αθλητική προετοιμασία του οποίου η Ομοσπονδία δαπάνησε εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ μέχρι σήμερα και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή τον ενέταξε σε ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να μετάσχει στην Ολυμπιάδα του Ρίο), χωρίς καμία απόφαση του διοικητικού συμβουλίου!!!

 Ερευνώνται ενδελεχώς καταγγελίες του σωματείου "Ηρακλής Θεσσαλονίκης" σχετικά με τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για την καταβολή πριμ προπονητών από επιτυχίες αθλητών και αθλητριών παρελθόντων ετών. Οι σχετικές καταγγελίες θα μεταβιβαστούν άμεσα στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και σε όλες τις αρμόδιες δικαστικές αρχές.




Ο ΣΥΡΙΖΑΣ πιστεύει ότι η διάθεση πόρων προς τον Αθλητισμό αποτελεί σοβαρή επένδυση, μεγάλης κοινωνικής και οικονομικής σημασίας, η οποία είτε άμεσα είτε μακροπρόθεσμα αποδίδει πολλαπλάσια οφέλη (Από το αθλητικό πρόγραμμα του)
Και μετά ήρθε ο μεγάλος έρωτας( μη μου τον Ηλιάδη τάραττε ) 



Ήμαστε περήφανοι  που κρατάμε ψηλά την σημαία του Ιστορικού Ηρακλή συνεχίζουμε στον δρόμο του Γιώργου Ιβανώφ 1911-1943 
Με τις Αρχές του KODOKAN JUDO λέμε όχι στο ντόπινγκ και τα ναρκωτικά

  
   




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου