Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ ΤΟΥ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ JUDO

Θεσσαλονίκη 2-9-2016
Στην πρώτη συνεδρίαση του συμβουλίου μαύρων ζωνών για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017
λάβαμε τις παρακάτω αποφάσεις.
Α) Καλωσορίσουμε την Νάνου Ανδρομάχη επίσημα στο συμβούλιο.Η κυρία Νάνου με την στάση ζωής που κράτησε με την συμμετοχή της στις προπονήσεις μετά από χημειοθεραπείες
αλλά και η αγωνιστική επίδοση της μας κάνει όλους περήφανους που έχουμε στο συμβούλιο μας μια επιστήμονα, αλλά μια μαχήτρια του JUDO, με όλη την σημασία της λέξης μαχήτρια.

Β)  Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδίας μας στον Ιατρό μας τον Άνθρωπο που σε κάθε αγωνιστική παρουσία των κυανόλευκων  judoka, παρέχει αφιλοκερδώς την Ιατρική του υποστήριξη. Αλώστε η ζωντανή παρουσία της κυρίας Νάνου οφείλεται στον Ιατρό μας τον κύριο Χρήστο Εμμανουηλίδη. 

Γ) Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και καλή επάνοδο στον Φάνη Πραπαβέση  που υποβλήθηκε
σε επέμβαση στην άρθρωση του γονάτου του.

Δ) Εκφράζοντας για ακόμα μια φορά τον αποτροπιασμό μας για την απρόσκλητη παρουσία 
του Γιώργου Ζαγγελίδη στις 26- Ιουνίου παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών στο Κατσάνειο και τις προκλητικές δηλώσεις του.
 Δηλώνουμε ότι δε θα ανεχτούμε κανέναν άλλον υπονομευτή και προβοκάτορα στο έργο μας.

Ε) Το όνομα του  αστυνομικού που προσπάθησε να σταματήσει τους αγώνες μας το διαθέτουμε στις φοιτητικές παρατάξεις του Α.Π.Θ για να γνωρίζουν οι φοιτητές  τα συνδικαληστικά τους όργανα  τον προβοκάτορα που έδρασε σε διατεταγμένη υπηρεσία και σε  επεισόδια στο Α.Π.Θ,
Καλούμε τους φοιτητές να το διαθέσουν με την σειρά τους στα εργατικά συνδικάτα για να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι τον (άνθρωπο) που εν δυνάμη  είναι προβοκάτορας των αγώνων τους .

Οι απειλές του απερχόμενου προέδρου της Ε.Ο.ΤΖΟΥΝΤΟ σε αθλητές και προπονητές που συμμετείχαν στους αγώνες τζούντο ενάντια στα ναρκωτικά και αναβολικά τον κάνουν να δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο και να του θυμίσουμε ότι την καφέ ζώνη του την έδωσε ο δάσκαλος Θανάσης Καπαρός ενώ την παρουσία του στο ΔΣ  της Ε.Ο.ΤΖΟΥΝΤΟ και στα Βαλκάνια την οφείλει   στον (δεξιό) Βαγγέλη Σουφλέρη.
Ας σταματήσει να το παίζει (αριστερός) Η Αριστερά  στηρίζει τον αγώνα για την απεξάρτηση των εξαρτημένων και δεν υπογράφει κατάπτυστες επιστολές 
  Η όποια πολιτική στήριξη από την Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ στο πρόσωπο του δήθεν αριστερού Καφενταράκη θα ακυρώσει στην πράξη τον αγώνα των ανθρώπων που αγωνίζονται
να επιστρέψουν στην Ζωή .   
 Τον προειδοποιούμε ότι στην επόμενη υπονόμευση του έργου μας θα καλέσουμε όλη την κυανόλευκη οικογένεια να πιέσει για να κηρυχθεί persona non grata από την Θεσσαλονίκη .  

ΥΓ Από τα αρχεία των Γιουγκοσλάβων παρτιζάνων δεν εντοπίσαμε φωτογραφία του μαζί με τον Τίτο άλλωστε κάνει παρέες με τους Τσέτνικ.

  

       

         


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου