Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Θεσσαλονίκη 14-12-2015
Τις προηγούμενες ημέρες γίναμε μάρτυρες διαφόρων φυσικών φαινομένων 
Στο Καλπάκι είχαμε το φυσικό φαινόμενο ο σωφρονιστικός υπάλληλος Καμπάς Δημήτρης που τελούσε χρέη γραμματείας στους αγώνες με το που εντόπισε τους (δραπέτες) από τον Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ.
 Επικοινώνησε με την Ε.Ο ΤΖΟΥΝΤΟ, για να ρωτήσει αν οι κυανόλευκοι μπορούσαν να αγωνιστούν στους αγώνες τζούντο.
Για την ηρωική πράξη του ο υπουργός  Δικαιοσύνης θα τον τιμήσει με το μετάλλιο  ανδρείας.
Εμείς επικοινωνήσαμε με τον ΕΦΕΤ για να ελέγξει τα ληγμένα τσίπουρα Βόλου γιατί τα ευλόγησε
ο δήμαρχος της πόλης Μπέος και στα τσιπουράδικα  που τα πίνει ο Καμπάς με τον πρόεδρο της Ε.Ο ΤΖΟΥΝΤΟ  Καφενταράκη τον έκανε να μπερδέψει την πραγματικότητα με τα θέλω του.
Σε επόμενους αγώνες που θα είναι γραμματεία οι οργανωμένοι οπαδοί των κυανόλευκων θα τον κεράσουν σκέτο φραπέ ώστε να μη τον ξανα επηρεάσουν τα ληγμένα τσίπουρα Βόλου.

Η απόδραση των αδελφών Καλάντζε από τον ΓΣ ΗΡΑΚΛΗ προς την Δύση 
είναι και αυτό ένα από τα φαινόμενα.
 Αλλωστε  μετά την Ιταλία ξέραμε ότι θα γινόμασταν όπως και το 2013 μάρτυρες φυσικών φαινομένων 
Το 2013 ο Γεωργιανός Ζούρα καλούσε κυανόλευκους να αποχωρίσουν από τον σύλλογό τους  για να πάνε στους Αμπελόκηπους στην Ρώσικη γλώσσα.Αυτό που δεν γνώριζε ο ηλίθιος ότι στο κυανόλευκο τμήμα υπάρχουν αθλητές που γνωρίζουν την Ρώσικη γλώσσα.
Ετσι τα Γεωργιανάκια Καλάντζε πριν από τους αγώνες του Καλπακίου μη μπορώντας να αντέξουν την καταπίεση του Αλέξανδρου που τα προπονούσε, του τμήματος που δεν τους χορήγησε για τις προπονήσεις ΤΖΟΥΝΤΟΓΚΙ μάρκας ΜΙΖΟΥΝΟ  η ΑDIDAS αλλά κάτι φτηνιάρικα έφυγαν από τα συρματοπλεγματα για να βρουν την Ελευθερία τους στην ΔΎΣΗ.
Σε όλους αυτούς που προκαλούν αυτά τα φυσικά φαινόμενα όχι μόνο τώρα αλλά εδώ και τα 11 ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ χρόνια θα τους αφιερώσουμε ένα τραγούδι 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου