Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Θεσσαλονίκη 4-10-2015
Κύριε Ζαγγελίδη 
Εκ μέρους της κυανόλευκης  οικογένειας και του  τμήματος judo σας καλούμε
 την Πέμπτη 8-10-2015 και ώρα 20.30
να έρθετε να παραδώσετε τα κλειδιά του DOJO και να παραλάβετε τα στρώματα σας πράγμα που θα έπρεπε να το κάνετέ  από την στιγμή που αποφασίσατε την διακοπή της συνεργασίας με το τμήμα μας. Ενας από τους βασικούς κανόνες αθλητικής  δεοντολογίας είναι
  Ο φιλοξενούμενος παραδίδει τα κλειδιά  του dojo που φιλοξενείται παραλαμβάνει τα πράγματά του και κατόπιν ανακοινώνει τηλεφωνικός τους ανθρώπους που θέλει να ενημερώσει για την διακοπή της συνεργασίας με το τμήμα μας. 
Η παραβίαση από μέρους σας δύο φορές των κανόνων φιλοξενίας και αθλητικής δεοντολογίας μας κάνει να είμαστε επιφυλακτικοί απέναντί σας.Τον δεύτερο κανόνα που παραβιάσατε δεν θα τον αναφέρουμε στο αναγνωστικό κοινό αλλά είναι αυτό που εξόργισε το συμβούλιο μαύρων ζωνών και επικύρωσε την οριστική διακοπή της συνεργασίας μας.
Η διακοπή της συνεργασίας μας δεν σας κατατάσσει αυτομάτως στην κατηγορία των persona non grata,για το σύνολο της κυανόλευκης οικογένειας Στην περίπτωση που δεν έρθετε να τα παραλάβετε τα στρωματά σας  δεν φέρνουμε καμιά ευθύνη.
Εχουμε ενημερώσει τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα για την διακοπή της συνεργασίας μας
και αυτό που τονίσαμε είναι ότι δεν μας ενοχλεί η παρουσία σας στην επιτροπή του Καυτατζογλείου γιατί εμείς σας προτείναμε.Αυτό όμως δεν το κάνατε εσείς, δεν ενημερώσατε την επιτροπή για την διακοπή της συνεργασίας σας με την κυανόλευκη οικογένεια και το τμήμα 
του judo.
Εχουμε το δικαίωμα γιατί το Καυτατζόγλειο είναι το σπίτι του Ηρακλή μας να απαιτήσουμε ότι δεν επιθυμούμε την οποιαδήποτε παρέμβαση από μέρους σας στο έργο που θα αναλάβουμε στα πλαίσια της επιτροπής.  
.   



 . 





    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου