Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

PERSONA NON GRATA Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ



Οι κυανόλευκοι Judoka θεωρούν τον δημοτικό σύμβουλο Θεσσαλονίκης ως αποκλειστικά 
υπεύθυνο για την παραβίαση θεμελιώδους δικαιώματος,την πρόσβαση σε χώρους υγιεινής παιδιών με και χωρίς αναπηρία  (παιδιών στο φάσμα του αυτισμού ) στο 1ο παλαιό σχολείο Τριανδρίας .
Ο εντεταλμένος σε θέματα παιδείας σε συνεργασία με άλλους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους προσπάθησε ανεπιτυχώς να απαξιώσει την προσφορά  εθελοντών επιστημόνων
σε παιδάκια που δεν επέλεξαν να έχουν αναπηρία ,αλλά λόγω αυτής να νιώθουν  τον κοινωνικό  αποκλεισμό.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του κυανόλευκου τμήματος καλούν τους φιλάθλους μας στη 
κυανόλευκη Τριανδρία να στηλιτεύσουν την πρόεδρο του κοινοτικού συμβουλίου γιατί είχε ενεργή συμμετοχή στην προσπάθεια απαξίωσης των εθελοντών επιστημόνων.
Το όλο εγχείρημα της προσπαθείας απαξίωσης έγινε από τους εκλεγμένους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους γιατί ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ως ιδιοκτήτης του κτηρίου αποφάσισε να το παραχωρήσει στο Πανεπιστήμιο  Μακεδονία. 

Το ίδιο το Πανεπιστήμιο Μακεδονία λειτουργεί με την ναζιστική αντίληψη περί ζωτικού χώρου ,γεγονός που αποδεικνύεται  από την ΛΕΥΚΗ (τρομοκρατία ) σε υποψήφιους διδάκτορες του που κάνουν εθελοντισμό στο 1ο παλαιό σχολείο Τριανδρίας.
Κατά την άποψή μας απαξιώνει την ύπαρξη του τμήματος Ειδικής αγωγής που έχει γιατί όπως γνωρίζουν τα μέλη ΔΕΠ  του εάν το γνωρίζουν ότι η αλλαγή χώρου σε παιδιά που είναι στο φάσμα του αυτισμού είναι απαγορευτική.  
Την επίδειξη που παρουσιάσαμε στο φεστιβάλ του συλλόγου σπουδαστών ιδιωτικών και δημοσίων ΙΕΚ  απαγόρευσαν να την παρουσιάσουμε  στο φιλοξενείο πολιτικών προσφύγων 
στην Τούμπα αν και είχαμε συμφωνήσει, μετά από ένσταση του προέδρου των νεκροταφείων 
και εντεταλμένου σε θέματα παιδείας δημοτικού συμβούλου 
 Τέλος του ανακοινώνουμε να μην εξοργίζει γονείς που τα παιδάκια τους δεν επέλεξαν να γεννηθούν με αναπηρία όταν σε ραδιοφωνικό σταθμό  της πόλης μας ,όταν λέει ως άλλος Λοβέρδος περί επικοινωνιακής εκμετάλλευσης, κριμένος πίσω από την ασφάλεια που προσφέρουν οι συχνότητες των fm.
Τον καλούμε να έρθει να τα πει κατά πρόσωπο στους ίδιους.  Εάν φοβάται για την προσωπική του ασφάλεια από την οργή και τον θυμό που έχουν συσσωρεύσει και  προκαλέσει, οι πράξεις του ,θα του  την παρέχουμε,


   

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου