Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ (ΝΤΑΝ) ΤΟΥ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ JUDO







































Στην συνεδρίαση του το συμβούλιο των των Μαύρων Ζωνών (Νταν) που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης, την Κυριακή 22-2-2015 αποφάσισε  τους οριστικούς αποκλεισμούς πρώην αθλητών του από τις διοργανώσεις του, τα προπονητικά σεμινάρια και τους αγώνες judo.   Οι παρακάτω επέλεξαν να εξυπηρετήσουν  ταπεινούς και ιδιοτελείς σκοπούς προσκυνώντας ως άλλοι Νενέκοι τον ΤΖΟΥΝΤΟΠΑΣΑ της Θεσσαλονίκης ο οποίος δεν πήρε ποτέ 5ο νταν από δασκάλους του KODOKAN και αυτοί το γνώριζαν καθώς είχαν ενημερωθεί πριν το παραπάνω ντοκουμέντο δει το φως της δημοσιότητας καθώς και μετά την δημοσιοποίησή του.
Τον Τσόχα Σωτήρη που στους αγώνες ΙΘΑΚΗ 2012 μετά την ήτα του με Ουτσι Μάτα από αθλητή της ΠΓΔΜ εγκατέλειψε τους αγώνες .Ζήτησε και πήρε μεταγραφή στο Κλεάνθης Βικελίδης γιατί ο Πασάς του ζήτησε το δελτίο του για να τον περάσει στην Μαύρη Ζώνη.
Τον Νήρα Απόστολο στο βιογραφικό του αναφέρει ότι πήρε χρυσό μετάλλιο στο ΙΘΑΚΗ 2012. Στην β κατηγορία ήταν τρεις αθλητές με δελτία υπό έκδοση  ο αθλητής που τον νίκησε  τραυματίστηκε και με μία νίκη πήρε το χρυσό μετάλλιο της β κατηγορίας .
Πήρε τιμητικά την καφέ Ζώνη και μετά ζήτησε και πήρε μεταγραφή στον Άρη για να πάρει μαύρη ζώνη και αυτός από τον πασά. Το παίζει μεγάλος εκπαιδευτής σε ιδιωτικό γυμναστήριο στην Ναβαρίνου.  
Τον Καλαθά Θόδωρο ποτέ δεν ήρθε ο ίδιος αν και δούλευε στην ασφάλεια της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ  του Παπαδόπουλου για να ζητήσει την μεταγραφή του για τον Άρη αλλά έβαλε μέσω για το προσκύνημα του. Την μεταγραφή την πήρε και το δελτίο του είναι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στα χέρια του πασά. 
Τον Σημαδόπουλο Γιώργο μετά την αποβολή του από το κυανόλευκο τμήμα το 2010 έδωσε τα διαπιστευτήρια του στον πασά και προσπάθησε να έρθει σε επαφή το 2012 με τους Ιάπωνες φίλους μας. Η αποτυχία ήταν δεδομένη γιατί ενημερώσαμε τους φίλους μας για την ύπαρξη του ντοκουμέντου προφορικά και το 2013 γραπτά.
Τον Περικλή Ψαλίδα γιατί το 2006 το κυανόλευκο τμήμα του πλήρωσε το εισιτήριο για την Οσάκα της Ιαπωνίας και μετά από 2 μήνες έδωσε το δελτίο του σε σύλλογο της φαμίλιας Ηλιάδη. Η υποστήριξη που έλαβε από την φαμίλια ήταν μεγάλη και με το χάλκινο μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα του Σάμπο  σήμερα είναι αστυνομικός.
Τέλος αυτό που προσάπτουμε στον πασά και το σύστημά του είναι ότι με την αλαζονεία που τον διακρίνει δεν ήρθε ποτέ σε επαφή με το δικό μας σύστημα  ακόμα και πριν την αποκάλυψη του ντοκουμέντου, για αθλητή του πρώην πρωταθλητή που θερίζεται από 
τα ναρκωτικά.Ο πρώην αθλητής επέστρεψε το αντικείμενο της ληστείας όταν είδε τον τεχνικό σύμβουλο μας και συνειδητοποίησε αν και υπό την επήρεια των ουσιών την πρώην
αθλητική του ιδιότητα.Ο πασάς έλαβε γνώση του γεγονότος την επόμενη μέρα.
Οι άνθρωποι που έχουν αξιοπρέπεια παραιτούνται  δεν πάνε να πάρουν 6ο νταν από τον τσε-τσει Μαρτάκη με το 7ο  πνευματικό νταν.


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου