Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ


Μαθήματα  JUDO στο ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ.

Α)Το τμήμα θα λειτουργεί τον μήνα Ιούλιο καθημερινά με την ευθύνη  της  ομάδας μαύρων ζωνών ΔΕΥΤΕΡΑ με ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.00-21.00 .Το ΣΑΒΒΑΤΟ 12.00-14.00 .
Β) Τα πρωινά μαθήματα  θα διεξάγονται μετά από συνεννόηση τις ώρες 11.00-12.30. 



Για τους χορηγούς

Το κυανόλευκο τμήμα αποφάσισε  και ορίζει τον  δικηγόρο Βαζάκα Θόδωρο στέλεχος της οργανωτικής επιτροπής των διεθνών τουρνουά  και χορηγό τους, υπεύθυνο   για τους χορηγούς. Τρόποι χορηγιών.
Ο χορηγός θα υπογραφή συμβόλαιο η ιδιωτικό συμφωνητικό σεβόμενος την φιλοσοφία και τον προσανατολισμό του τμήματος  θα υπάρχει κάθε τρίμηνο αξιολόγηση .Με τον τρόπο αυτό  διασφαλίζουμε την ποιότητα των χορηγών .  Η εν λευκώ αναθέσεις  χωρίς έλεγχο ταλαιπωρούν  τον    ΓΣ και το τμήμα  judo είναι θεματοφύλακας της φιλοσοφίας της κυανόλευκης  οικογένειας.

Για τον δάσκαλο Παπαηλιόπουλο.

Διαφωνώντας ριζικά  με την επιστολή του φερόμενου προέδρου με το κάθε χρόνο και νταν της  λεγόμενης επιτροπής ιεραρχίας  που με την φράση (ότι έχουμε ευχαρίστηση για τον δάσκαλο  και τον άνεργο γιό του)φράση που μετατρέπει έναν δάσκαλο του JUDO  σε επαίτη καλούμε όλους τους  JUDOKA να σταθούν  δίπλα στον δάσκαλο.
Αριθμός Λογαριασμού Ταμιευτηρίου (Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος): 233/374154-02
Δικαιούχοι:

Παπαηλιόπουλος Χρήστος Λεωνίδας, Παναγιωτοπούλου Αθηνά Λεωνίδας, Παπαηλιόπουλος Λεωνίδας Χρήστος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου