Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΙΑΣ ΤΖΟΥΝΤΟ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΗΣ

Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ αποτελεί κόλαφο για την ομοσπονδία και τις διαδικασίες που ακολούθησε. Σύμφωνα με το ΑΣΕΑΔ η δικαστική επιτροπή της ΕΟΤ παραβίασε το Σύνταγμα αλλά και το καταστατικό της ΕΟΤ καθώς οι κλήσεις και οι μαρτυρικές καταθέσεις τους δεν γνωστοποιήθηκαν στην Μπουκουβάλα, στον κ. Μπουντάκη και στο ΟΤΝΦ με συνέπεια η απόφαση τιμωρίας τους να έχει εκδοθεί χωρίς να τους έχει δοθεί η δυνατότητα να λάβουν γνώση όλων των εγγραφών της δικογραφίας προ της καταθέσεως των απολογητικών υπομνημάτων τους.
Άκυρη είναι η απόφαση της ομοσπονδίας Τζούντο με την οποία τιμώρησε με ποινή αποκλεισμού από τους αγώνες την κορυφαία αθλήτρια, Ιουλιέττα Μπουκουβάλα, τον προπονητή της, Γιώργο Μπουντάκη και τον... σύλλογό της, Ο.Τ. ΝΦιλαδέλφειας

Ελεύθερη να επιστρέψει στα τατάμι είναι η πρωταθλήτρια του τζούντο Ιουλιέττα Μπουκουβάλα μετά την απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ) που ακύρωσε την απόφαση της δικαστικής επιτροπής της Ε.Ο. Τζούντο με την οποία της είχε επιβάλει 12μηνο αποκλεισμό. Με άλλη απόφαση του το ΑΣΕΑΔ ακύρωσε τον δωδεκάμηνο αποκλεισμό του προπονητή της, Γιώργου Μπουντάκη, αλλά και του συλλόγου της, ΟΤΝΦ.

Εξάλλου με δήλωσή του ο πρόεδρος του ΟΤΝΦ κ. Νεκτάριος Σαμιώτης τονίζει:«Δεν θα ήθελα κανένας σύλλογος η αθλητής στο μέλλον να περάσει τα όσα πέρασε ο δικός μας σύλλογος και οι αθλητές του που έχασαν άδικα τόσες διοργανώσεις όπως πανευρωπαϊκό, διεθνές τουρνουά, βαλκανικό, το masters και το πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων - νεανίδων του 2013, παιδιά που δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με τα γεγονότα. Η Ομοσπονδία είναι δημιούργημα των σωματείων και θα πρέπει να υπηρετεί τα σωματεία, όπως και τα σωματεία πρέπει να υπηρετούν τους αθλητές τους και την Ομοσπονδία, αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος ύπαρξής μας στον χώρο. Καλώ λοιπών την ΕΟΤ να αναλογιστεί το βάρος της ευθύνης της καθώς και να αποκαταστήσει άμεσα τους αθλητές μας στις εθνικές ομάδες και την Ιουλιέττα Μπουκουβάλα που μπορεί και θέλει ακόμα να δώσει στην πατρίδα μας μετάλλια». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου