Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ


ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΠΟΝΤΟΥ 1, ΚΙΛΚΙΣ 61100, Α.Φ.Μ.: 997960636, Δ.Ο.Υ.: ΚΙΛΚΙΣ
Τ.2341076965, F.2341076964, www.aiaskilkis.grinfo@aiaskilkis.gr


ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Το Δ.Σ. του Αθλητικού συλλόγου Αίας Κιλκίς, τμήμα τζούντο, σας ευχαριστεί θερμά για την πρόσκληση στο τουρνουά «ΙΘΑΚΗ 2013 ΚΥΠΕΛΛΟ MATSUURA» ενάντια στο ντόπινγκ και τα ναρκωτικά, καθώς επίσης και στην αξιόλογη προσπάθεια επίτευξης του κοινωνικού στόχου σας, δηλαδή την συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας για τους άστεγους της πόλης της Θεσσαλονίκης.
Επιθυμώντας εκ βαθέων να συμμετάσχουμε ενεργά στην προσπάθεια σας αυτή, καταφέραμε με την πολύτιμη βοήθεια όλων των αθλητών μας, μικρών και μεγάλων, και των οικογενειών τους να συγκεντρώσουμε ικανή ποσότητα τροφίμων, συμβάλλοντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο, ως αρωγοί και συνοδοιπόροι σας, στην πραγματοποίηση των ιδιαίτερα κοινωνικά ευαισθητοποιημένων δράσεων σας.
Συμμετέχοντας με 6 αθλητές του συλλόγου μας στους μοναδικούς για τα ελληνικά, αλλά και παγκόσμια δεδομένα αγώνες, που διοργανώνετε, οι οποίοι εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, αποτελούν πρωτίστως φόρο τιμής της επιβράβευσης της θελήσεως για επανένταξη στην κοινωνία, στην ζωή και στο πνεύμα της αμοιβαίας ευημερίας και του κοινού οφέλους, όπως μας το δίδαξε μέσω του τζούντο ο ιδρυτής του Δρ. ΤΖΙΓΚΟΡΟ ΚΑΝΟ, ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ την διοργάνωση σας και σας ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Εκ μέρους του Δ.Σ. Ο Προπονητής
του τμήματος τζούντο
ΕΦΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ-ΚΟΥΚΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΥΤΣΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ «ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ» ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Γ.Γ.Α.

JUDO 2 DAN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου