Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Αγώνες στην Ιαπωνία


Δυο πέμπτες θέσεις κατέκτησαν και πάλι οι κυανόλευκοι τζουντόκα κάνοντας δύο νίκες. Ο Φάνης Πραπαβέσης και ο Θόδωρος Καλαθάς είναι οι δύο αθλητές του ΗΡΑΚΛΗ που κατέκτησαν τις διακρίσεις. Ο Πραπαβέσης δεν μπόρεσε να ανέβει στα σκαλιά των μεταλλίων λόγω τραυματισμού που δεν του επέτρεψε να κερδίσει τον αγώνα, ενώ ηρωική ήταν η προσπάθεια του νεαρού αθλητή μας Καλάθα Θόδωρου. Ο παράγοντας που του στέρησε το μετάλλιο της διάκρισης ήταν η απειρία σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις. Ο Μαϊστρέλλης Αυγερινός εγκατέλειψε τον πρώτο αγώνα λόγω του τραυματισμού του και η οργανωτική επιτροπή των αγώνων δεν του επέστρεψε να συνεχίσει στους ομαδικούς αγώνες των ομάδων.





Η ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ μαζί με δύο αθλητές, έναν από τη Γκάνα και έναν από τις ΗΠΑ κατάφερε να περάσει στον πρώτο γύρο των αγώνων με σκορ 40-10 ενώ στον δεύτερο γύρο που θα επέτρεπε στην ομάδα να περάσει στα ημιτελικά γνώρισε την ήττα με σκορ 30-20. Στην προσπάθεια αυτή συνέβαλλαν ο πρωταθλητής της Γκάνα Αλή Αλχασσάν και ο Αμερικανος αθλητής Ντέιβιντ Μπόννερ.




Μετά το πέρας των αγώνων, η ομάδα μας αδελφοποιήθηκε με την ομάδα Calansas Judo Team (Βραζιλιάνοι που ζούνε στην Ιαπωνία) και τους παραδώσαμε την σημαία του Ηρακλή, ως ένδειξη αδελφοποίησης των δύο συλλόγων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου